Αυτοκτονία στα Εξάρχεια: «Επιλέξαμε την ελευθερία»

Αυτοκτονία στα Εξάρχεια: «Επιλέξαμε την ελευθερία»

Αναπτύσσεται ένα θρίλερ στην περιοχή των Εξαρχείων, καθώς μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην οδό Κομνηνών. Αυτή τη στιγμή, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών εξετάζουν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας με συναίνεση ή καθαρή ανθρωποκτονία. Τα τραύματα της γυναίκας είναι τόσο βαθιά που είναι απίθανο να τα προκάλεσε μόνη της. Ο σύντροφός της, 57 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ με “ρηχά” τραύματα, χωρίς να μπορεί να καταθέσει αυτήν τη στιγμή.

Το σημείωμα που βρέθηκε φέρεται να περιείχε τα εξής: «Τα σώματά μας δεν προσφέρουν πλέον τίποτα, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, επιλέξαμε την ελευθερία. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Θα τα πούμε στη φωτιά». Το σημείωμα και ένα ξυράφι που βρέθηκε στον χώρο μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για γραφολογική εξέταση. Ο σύζυγος αναμένεται να καταθέσει όταν η υγεία του επιτρέψει.

Μαύρα μαλλιά γυναικείας μορφής σε μπλε ύφασμα

Τα τραύματα της 55χρονης γυναίκας φαίνεται να παρέπεμπαν σε αυτοκτονία

Αρχικά, τα τραύματα της 55χρονης γυναίκας φαίνονταν να προέρχονται από αυτοτραυματισμό, ενώ εξέπληξε το γεγονός ότι τα ίδια τραύματα είχε και ο 57χρονος σύντροφός της, ο οποίος είναι αυτός που ειδοποίησε τις αρχές. Ανέφερε ότι η σύντροφός του έπασχε από καρκίνο και είχαν αποφασίσει να αυτοκτονήσουν και οι δύο.

Πηγή εικόνας: Unsplash.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ