Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή ζητά δικαίωση για τον τραγικό θάνατο του

Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή ζητά δικαίωση για τον τραγικό θάνατο του

Ο Γιώργος Ζερβογιώργης, ετεροθαλής αδερφός του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μιλώντας σε μια εκπομπή, ζητά δικαίωση για τον αδερφό του και περιμένει να βρεθούν οι δολοφόνοι. Ανέφερε επίσης τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στον Ερυθρό Σταυρό κατά τη διάρκεια της αναγνώρισης του πτώματος του αδερφού του. Η μητέρα του Μιχάλη είναι επίσης σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Γιώργος Ζερβογιώργης δήλωσε ότι ο αδερφός του δεν ήταν χούλιγκαν και περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε η οικογένειά του στον Ερυθρό Σταυρό.

mixalis khdeia5

«Η μητέρα μου έχει πάθει σοκ, είχαμε πάλι θέματα με την καρδιά της»

Η σύζυγός του Μιχάλη Κατσουρή, Πόπη Βαλαβάνη, επίσης μίλησε και αναφέρθηκε στον θάνατο του. Είπε ότι ήταν ένα σοκ και ότι η μητέρα του Μιχάλη έχει πάθει σοκ και έχουν πάλι προβλήματα με την καρδιά της.

3 8

«Έπρεπε να κάνω την αναγνώριση. Ήταν ο Μιχάλης…»

Ο Γιώργος Ζερβογιώργης περιέγραψε τις τραγικές στιγμές κατά την επίσκεψή τους στον Ερυθρό Σταυρό. Δήλωσε ότι έπρεπε να κάνει την αναγνώριση του πτώματος του αδερφού του, που περίμεναν ότι είχε γίνει λάθος. Κατά την αναγνώριση, κατάλαβαν ότι ήταν πραγματικά ο Μιχάλης.

«Για εμάς σταμάτησε ο χρόνος… Η μητέρα μου είναι άσχημα»

Ο Γιώργος Ζερβογιώργης εξέφρασε τον πόνο της οικογένειάς του και είπε ότι για αυτούς ο χρόνος έχει σταματήσει, δεν ξέρουν τι να κάνουν. Επιθυμούν δικαίωση για τον αδερφό του και θέλουν να βρεθούν οι δολοφόνοι του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ