Συλληφθείς Έλληνας οπαδός: Ερευνάται η συμμετοχή του στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Συλληφθείς Έλληνας οπαδός: Ερευνάται η συμμετοχή του στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Αξιωματούχοι της αστυνομίας συνέλαβαν έναν οπαδό μιας μεγάλης ομάδας για οπαδικά επεισόδια στο Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία διερευνά την υπόθεση διότι εντοπίστηκαν στοιχεία που τον εμπλέκουν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Ο συλληφθείς είχε ακόμη κρεμόμενη απόφαση για καταδίκη και εκκρεμούσε φυλάκιση 12 μηνών και πρόστιμο 700 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Βόλου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στις φυλακές Ναυπλίου. Σχετικά με την υπόθεση, ο άνδρας είχε δηλώσει στις Αρχές πως είχε μαχαίρι και από αυτή την έρευνα βρέθηκε ένα μαχαίρι στο σημείο της τραγωδίας με το DNA του Μιχάλη Κατσούρη και ένα αταυτοποίητο δείγμα. Ερευνάται επίσης αν το ακατασχέτι δείγμα ταιριάζει με το DNA του συλληφθέντα.

Απολογία των κατηγορουμένων

Παράλληλα, κατά πληροφορίες, η έκθεση της διεύθυνσης εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας από τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από το σημείο της δολοφονίας και συνομιλίες ενός Έλληνα κατηγορούμενου στην υπόθεση, είχαν προκαλέσει αυξημένο ενδιαφέρον. Από τις συνομιλίες προέκυψε πως ορισμένοι ήταν ενήμεροι για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο οπαδός της ΑΕΚ.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε ταυτοποίηση στο υλικό που βρέθηκε από τον χώρο των επεισοδίων και περίπου 40 άτομα από τους 105 προφυλακισθέντές θεωρήθηκαν ως συμμετέχοντες στα επεισόδια.

mixalis katsouris1

Σημαντικές παραδοχές

Υπήρξαν και συνομιλίες που περιγράφουν τις συνθήκες της δολοφονίας, όπως η δήλωση ενός κατηγορούμενου για συνομιλίες στις οποίες υπαινίσστηκε πως γνώριζε την ταυτότητα του δράστη.

mixalis katsouris3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ