43χρονος Πειραιάς – σύλληψη: Πώς στήθηκε η επιχείρηση παγίδευσης του άντρα

43χρονος Πειραιάς – σύλληψη: Πώς στήθηκε η επιχείρηση παγίδευσης του άντρα

Πειραιάς: Σύλληψη 43χρονου – Πώς οργανώθηκε η επιχείρηση παγίδευσης του άνδρα

Ένας 43χρονος άνδρας στον Πειραιά συνελήφθη μετά από μια επιχείρηση παγίδευσης από τον πατέρα μιας ανήλικης κοπέλας. Αρχικά νόμιζε πως επικοινωνούσε με την κοπέλα, αλλά στην πραγματικότητα επικοινωνούσε με τον πατέρα της.

Ο γνωστός YouTuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρηση, συμμετέχοντας στον σχεδιασμό και την υλοποίησή της. Επικοινωνώντας αρχικά με τον πατέρα της ανήλικης κοπέλας, ο Κοψιάλης και ο πατέρας της κοπέλας συνεργάστηκαν με την αστυνομία για να παγιδευτεί ο 43χρονος άνδρας από την Πάτρα.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού, ανακοινώθηκε στον 43χρονο πως η συνάντηση με την κοπέλα θα πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένη ώρα και σε ένα διαμέρισμα όπου περίμεναν ήδη άνδρες της αστυνομίας με τον Κοψιάλη να τους καταγράφει με κάμερα.

Τελικά, ο άνδρας έπεσε στην παγίδα καθώς συνελήφθη από την αστυνομία όταν προσπάθησε να δραπετεύσει. Στο σακίδιό του βρέθηκαν ερωτικά βοηθήματα, γυναικεία εσώρουχα, καθώς και υλικό με συνομιλίες και άσεμνα βίντεο και φωτογραφίες με την ανήλικη κοπέλα.

Ο Κοψιάλης εξηγεί πως η δημοσίευση του σχετικού βίντεο στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις κοινωνικές πλατφόρμες, καθώς και στην ανάγκη των παιδιών να ενημερώνουν ενήλικες σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Αυτή η επιχείρηση αποσκοπεί στην αποτροπή παρόμοιων ανηθικών πράξεων στο μέλλον και στη διευκόλυνση της αναφοράς τους από τα ανήλικα θύματα. Ένα σημαντικό βίντεο με αναφορές και επικροτήσεις για τη διαδικασία που οι ενδιαφερόμενοι ακολούθησαν για την σύλληψη του αντρα που παρενόχλησε την ανήλικη.

[Βίντεο: Πως συνελήφθη ο 43χρονος που παρενοχλούσε ανήλικο κορίτσι 13 ετών] (https://www.youtube.com/embed/aBHzXybU5wI?feature=oembed&enablejsapi=1&origin=https://www.alphafreepress.gr)

Πηγή: Alpha Free Press

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ