20άρι στις Πανελλήνιες 2023: Η τύχη παίζει ρόλο, λέει ο πρώτος των πρώτων

20άρι στις Πανελλήνιες 2023: Η τύχη παίζει ρόλο, λέει ο πρώτος των πρώτων

Με απόλυτη επιτυχία ο νεαρός Φίλιππος Φούφας πέτυχε το απόλυτο 20 στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, συλλέγοντας 20.000 μόρια και σπάζοντας ρεκόρ. Μιλώντας στην τηλεόραση, ο πρώτος των πρώτων μίλησε για την τεράστια επιτυχία του, την επιλογή του για τη σχολή, αλλά και για τα όνειρα που κάνει για το μέλλον. Τόνισε ότι εκτός από το διάβασμα, επιτυγχάνοντας το απόλυτο αποτέλεσμα χωρίς να χαθεί κανένα μόριο, επηρεάζονται και από τυχαίους παράγοντες. Η πρώτη του επιλογή είναι η Νομική.

Ο Φίλιππος αναφέρθηκε επίσης στην προετοιμασία για τις Πανελλήνιες, την ακαδημαϊκή συνέπεια και τον ρεαλισμό που πρέπει να υιοθετηθεί. Σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια, ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη ζωή του, αλλά η Νομική προσφέρει πολλές επιλογές. Αποκάλυψε επίσης ότι έχει κανονίσει τις διακοπές του.

Ρεαλισμός και κοινωνική ζωή

Ο νεαρός αριστούχος υπογράμμισε ότι οι Πανελλήνιες απαιτούν ρεαλισμό και ότι δεν είναι αναγκαίο να απομονωθεί κανείς από την κοινωνική ζωή για 2 χρόνια. Ο βασικός του στόχος ήταν να περάσει στη σχολή του. Από εκεί και πέρα, θέλει να επιδιώξει μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, αλλά δεν αποκλείει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με την πολιτική στο μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ