Τοποθέτηση του Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι

Τοποθέτηση του Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι

Μετά τη σημαντική ήττα (1-4) του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη, ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανέλαβε τις ευθύνες του για το αποτέλεσμα.

Χθες, ο προπονητής τόνισε τη συμμετοχή των παικτών στην ευθύνη, επιμένοντας στη σημασία της μεταφοράς της προπόνησης στο γήπεδο.

«Εάν εφαρμόζουμε στους αγώνες αυτά που εξασκούμε στην προπόνηση, τότε τα πάντα θα είναι καλύτερα. Ωστόσο, με τη Μακάμπι, είδαμε διαφορά. Υπάρχει αντίφαση μεταξύ της προπόνησης και της αγωνιστικής απόδοσης. Ανησυχώ πραγματικά για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο πρώτο μισό, δεν είχαμε καλή άμυνα», ανέφερε.

Επιπλέον, εξέτασε την γενική απόδοση του Ολυμπιακού, με ειδική αναφορά σε Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Καμπί, καθώς δεν συνεισέφησαν επαρκώς.

Στη σημερινή προπόνηση, αναμένεται να ανακοινωθούν ορισμένες αλλαγές για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, στην πρώτη φάση των playoffs, όπου αναμένεται να γίνουν δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η πρώτη αλλαγή επηρεάζει το κέντρο της άμυνας, με τον Ρέτσο να είναι εκτός λόγω τιμωρίας και να αντικατασταθεί από Βέζο, Ντόη, Άμπι ή Μπιανκό, με πιθανότητα επιλογής του Γάλλου άσου για συνεργάτη του Κάρμο. Ένα από τα Φορτούνη ή Ποντένσε θα αποκλειστεί και θα αντικατασταθεί από τον Μασούρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ