Ο Πόνσε επιθυμεί να καταστεί ένας με την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Πόνσε επιθυμεί να καταστεί ένας με την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Έκι Πόνσε αρχίζει να προσαρμόζεται στον τρόπο παιχνιδιού του Ματίας Αλμέιδα και της ΑΕΚ, σύμφωνα με την συνέντευξή του στην Cosmote TV. Ο Αργεντινός επιθετικός δηλώνει ότι η διακοπή ήταν θετική για εκείνον και την ομάδα, καθώς τους έδωσε την ευκαιρία να ενωθούν ακόμη περισσότερο.

Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Πόνσε τονίζει ότι η ΑΕΚ πρέπει να δείξει την ίδια νοοτροπία που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Αναφέρει ότι είναι καταπληκτικό συναίσθημα να αγωνίζεσαι στην OPAP Arena.

Σχετικά με τη διαφορά ανάμεσα στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ και τον προηγούμενο στίβο του, δηλώνει ότι έχει αρχίσει να προσαρμόζεται και να κατανοεί το σύστημα της ομάδας. Εκτιμά ότι η δύναμη του γκρουπ τους κάνει πιο αποφασισμένους και η υποστήριξη από τον κόσμο τους δίνει έξτρα κίνητρο.

Τέλος, αναφέρεται στην εμπειρία του από την παρουσία του στον Ολυμπιακό Στάδιο και τα εντυπωσιακά παιχνίδια που έζησε εκεί. Παράλληλα, εκφράζει την ενθουσιώδη αίσθησή του για την ατμόσφαιρα στην OPAP Arena και ελπίζει να ζήσει μια παρόμοια εμπειρία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ