Αστέρας Τρίπολης: Προτάσεις για τον Κάι Τέγιαν και τον Έκτορ Ερνάντες

Αστέρας Τρίπολης: Προτάσεις για τον Κάι Τέγιαν και τον Έκτορ Ερνάντες

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε δίλημμα με τις μεταγραφές του. Μετά την αποτυχία με τον Χουάν Μιριτέλο, πρέπει να εξετάσει νέες επιλογές. Η Ντεφένσα Χουστίθια δεν βοηθά, οπότε το σχέδιο με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή ακυρώνεται, παρά την επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί.

Τώρα, το μάτι τους γυρίζει προς δύο νέα ονόματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Sportlive.gr, πρόταση έχει κατατεθεί στον Κάι Τέγιαν, με ίσως κίνηση και για τον Έκτορ Ερνάντες.

Ας μάθουμε λοιπόν λίγα για τον Κάι Τέγιαν. Είναι 27 ετών επιθετικός από την Ολλανδία, ύψους 1,84μ., ο οποίος μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ. Οι δεξιότητές του διαφέρουν από αυτές του Μιριτέλο, καθώς είναι πιο γρήγορος και έχει καλύτερη επαφή με την μπάλα, κάνοντάς τον ικανό να καλύψει πολλούς ρόλους στην επίθεση.

Την περασμένη σεζόν, ο Τέγιαν είχε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πολωνικό πρωτάθλημα με την Λοτζ, ενώ παράλληλα αγωνιζόταν δανεικός στη Σέριφ Τίρασπολ. Οι επιδόσεις του μαγνήτισαν το ενδιαφέρον του Αστέρα, προσφέροντας μια νέα ευκαιρία για την καριέρα του.

Σχετικά με τον Έκτορ Ερνάντες, ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός είχε εξαιρετική προσφορά στην Τσάβες. Με 14 γκολ σε 32 ματς, άφησε θετική εντύπωση, μετακινούμενος μετά την υποβιβασμένη της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ