Το τεστ που δείχνει την ηλικία των μυών σου

Το τεστ που δείχνει την ηλικία των μυών σου

Όπως πιθανότατα έχεις καταλάβει μέσω διάφορων τρόπων που προσφέρει αυτή η ζωή, ό,τι αφήνεις σε αφήνει. Από τους τοίχους του σπιτιού σου έως τις σχέσεις σου. Για να μπορείς να αντιμετωπίζεις τις καθημερινές δραστηριότητες χρειάζεσαι δυνατούς μύες. Ένα απλό τεστ μπορεί να σου δείξει εάν οι μύες σου ανταποκρίνονται ανάλογα.

Η ηλικία επιδρά αρνητικά στη δύναμη των μυών. Ένας τρόπος να δεις πού βρίσκονται οι μύες σου σε αυτή την κλίμακα είναι ένα απλό τεστ που παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο.

Ουσιαστικά το τεστ αυτό είναι μια μέθοδος για να μετρήσεις πόσες φορές μπορείς να σηκωθείς και να καθίσεις σε μια καρέκλα σε 30 δευτερόλεπτα. Αν το αποτέλεσμα είναι κάτω από τα 12 για άνδρες και 11 για γυναίκες, τότε είναι πιθανό να χρειάζεσαι ενδυνάμωση μυών.

Εάν το αποτέλεσμά σου ήταν κάτω από το κανονικό, μην ανησυχείς. Μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα την ενδυνάμωση των μυών σου με ασκήσεις ενδυνάμωσης και σωστή διατροφή. Ποτέ δεν είναι αργά να αρχίσεις τη φροντίδα του κυριότερου οργάνου σου, των μυών σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ