Συνάντηση με τον Ρικ Πιτίνο στη Νέα Υόρκη για τους Διαμαντίδη και Καλαμπόκη

Συνάντηση με τον Ρικ Πιτίνο στη Νέα Υόρκη για τους Διαμαντίδη και Καλαμπόκη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Γιάννης Καλαμπόκης βρέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για συναντήσουν τους Έλληνες της διασποράς, συμπεριλαμβανομένης της συνάντησης με τον πρόσφατα διορισμένο σύμβουλο της Ομοσπονδίας, Ρικ Πιτίνο.

Σε μια περιοδεία που περιλάμβανε Σικάγο και Νέα Υόρκη, οι δύο εκπρόσωποι της ΕΟΚ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με νέους Έλληνες αθλητές της διασποράς, ωθώντας το πρόγραμμα “Greek Abroad”.

Στη Νέα Υόρκη, επέστρεψαν ανανεωμένοι, με νέες ιδέες και προτάσεις από τον Ρικ Πιτίνο για τα αναπτυξιακά προγράμματα της Ομοσπονδίας, παρόλο που δεν ήταν το πρώτο τους ταξίδι εκεί.

Η ΕΟΚ αναφέρει:

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Γιάννης Καλαμπόκης αναχώρησαν από τις ΗΠΑ μετά την επιτυχημένη αποστολή τους, έχοντας λάβει πολύτιμη γνώση από τον χώρο του NCAA και προώθησαν την ανάπτυξη των προγραμμάτων της ΕΟΚ με νέες προσεγγίσεις.

Η συνεισφορά του Τζέιμς Πριστούρη επίσης αναδείχθηκε σημαντική, βοηθώντας στην επιτυχή πραγματοποίηση του προγράμματος στις ΗΠΑ και στη διασφάλιση της ανεμπόδιστης ανάπτυξης του ελληνικού ταλέντου, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ