Ο Γιώργος Παπαγιάννης δηλώνει ότι είναι πάντα στη διάθεση της Εθνικής ομάδας

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δηλώνει ότι είναι πάντα στη διάθεση της Εθνικής ομάδας

Ο Γιώργος Παπαγιάννης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το νέο προπονητή της Εθνικής μας, Βασίλη Σπανούλη, και τη δική του, διαρκή διαθεσιμότητα όσο είναι υγιής, πριν από την πρώτη προπόνηση της ελληνικής ομάδας.

“Όσο είμαι υγιής πάντα θα είμαι στη διάθεση της Εθνικής ομάδας και τώρα με την έλευση του κόουτς Σπανούλη πιστεύω πως γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά τι πρέπει να φέρει στην ομάδα και ελπίζω να το δείξουμε” είπε αρχικά ο διεθνής σέντερ που πλέον παίζει στη Φενέρμπαχτσε και πρόσθεσε:

“Δεν είναι πολλά τα χρόνια που σταμάτησε την καριέρα του, φαίνεται και από την ομάδα του Περιστερίου ότι γνωρίζει καλά πώς να δέσει μια ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

 

allstarbasket.gr

 

Όταν οι παλιοί αφήσουν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, θα χρειαστεί το νέο αίμα και αρχίζει μια νέα προσπάθεια από σήμερα.

Η Τσεχία παρουσιάζει πάντα ένα πολύ καλό σύνολο και η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει πάει πολύ καλά στο παρελθόν, αλλά όσοι έχουν κληθεί θέλουμε να δώσουμε τον καλό μας εαυτό για να αρχίσουμε με το δεξί στα προκριματικά”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ