Ολυμπιακός: Οι οδηγίες για τους φιλάθλους στον αποψινό αγώνα με την Εφές

Οδηγίες για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τον αποψινό αγώνα με την Εφές
​​​​Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (26/10, 22:00) την Εφές στο ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της EuroLeague και η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δώσει οδηγίες για να διευκολύνει την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο.
​​​​Καλούνται όλοι όσοι δεν θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας να προσέλθουν από νωρίς στο ΣΕΦ, καθώς ο αγώνας της ομάδας ποδοσφαίρου θα προηγηθεί και για να αποφευχθεί συνωστισμός.
​​Παρακάτω παραθέτονται αναλυτικά οι οδηγίες:
​​​​- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 20:00). Όσοι δεν θα παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα παρακαλούνται να βρίσκονται στο ΣΕΦ νωρίτερα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου (είναι καλό να φθάσουν τουλάχιστον ως τις 21:30).
​​​​- Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας.
​​​​- Παρακαλούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσπαθεί να βελτιώσει τη διαδικασία εισόδου με τη χρήση επιπλέον προσωπικού, αλλά είναι σημαντικό όλοι οι φίλαθλοι να έρθουν έγκαιρα και να ακολουθήσουν αυστηρά τις οδηγίες.
​​​​- Οι κάτοχοι διαρκείας που έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα parking Valet, A και Β παρακαλούνται να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Διαφορετικά, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους χώρους parking.
​​​​- Όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
​​​​- Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
​​​​- Συστήνεται στους παράγοντες του αγώνα να φέρουν και να επιδεικνύουν τη σχετική διαπίστευση τους κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ