Ζούρος: “Οι παίκτες πρέπει να μάθουν να αγαπάνε πολύ περισσότερο την ομάδα τους”

Ζούρος: “Οι παίκτες πρέπει να μάθουν να αγαπάνε πολύ περισσότερο την ομάδα τους”

Αιχμές για τους παίκτες της ΑΕΚ άφησε ο Ηλίας Ζούρος, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά της Stoiximan Basket League.

Ιδού όλα όσα είπε ο τεχνικός της “Ένωσης”:

“Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ. Μια σεζόν με πολλές δυσκολίες, με πολλά προβλήματα, γιατί νομίζω ότι μέσα στη διαδικασία υπήρξαν δυσλειτουργίες με τραυματισμούς, με παίκτες που δεν μπόρεσαν να είναι.

Με μη καλή προπόνηση. Αλλά αυτά δεν είναι δικαιολογίες. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο. Δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν είχαμε κόσμο. Το έχουμε ζήσει πολύ φέτος. Πρέπει να διορθωθεί και από τους ίδιους τους φιλάθλους αυτό.

Εγώ θα έλεγα ότι το παράπονό μου, είναι ότι δεν είχα τη δυνατότητα να δουλέψω με όλη την ομάδα σε όλο το διάστημα, για να παλέψουμε, για να είμαστε πιο ψηλά. Η ΑΕΚ πιστεύω δεν είναι ομάδα για να παίζει playouts, ούτε για να τελειώνει από την πρώτη φάση.

Το άλλο κομμάτι είναι ότι οι παίκτες πρέπει να μάθουν να αγαπάνε πολύ περισσότερο την ομάδα τους και να είναι πιο καλοί συμπαίκτες και πιο σωστοί επαγγελματίες σε κάποια κομμάτια. Ειδικά για το μέλλον τους, πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και στην συμπεριφορά τους και στον επαγγελματισμό τους, για να προχωρήσουν.

Η φετινή σεζόν έληξε λίγο άδοξα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ με τα προβλήματα που είχαμε. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Στο ξεκίνημα ήταν αλλιώς. Η ομάδα ήταν χτισμένη όπως έπρεπε να χτιστεί. Στη συνέχεια έγιναν διαφορετικά τα πράγματα.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα μου στην ΑΕΚ. Χωρίς κόσμο δυστυχώς. Δεν γνωρίζω το μέλλον μου. Εύχομαι αν και εφόσον δεν είμαι εδώ, καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, πάντα να πηγαίνει ψηλά και να πηγαίνει πάντα εκεί που της αξίζει”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ