Μύκονος: Ο Βασίλης Καββαδάς συνεχίζει στην ομάδα και τη νέα σεζόν

Μύκονος: Ο Βασίλης Καββαδάς συνεχίζει στην ομάδα και τη νέα σεζόν

Στη Μύκονο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Καββαδάς, καθώς η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο 34χρονος σέντερ θα παραμείνει κάτοικος Κυκλάδων και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συνέχεια στη διαδρομή του Καββαδά στις Κυκλάδες

Μέσα από την ιστορική πορεία στην Stoiximan GBL, ο έμπειρος παίκτης προσέφερε σταθερότητα κάτω από τις ρακέτες. Συμμετείχε σε 21 αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας, με τους αριθμούς του να δείχνουν 3 πόντους και 1,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Διατήρησε ενεργό ρόλο και στα playoffs απέναντι στον Παναθηναϊκό, προσθέτοντας εμπειρία στο ρόστερ του Βαγγέλη Ζιάγκου. Οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν πως η παρουσία του Βασίλη Καββαδά αποτελεί κλειδί για τη συνέχεια της πορείας στη μεγάλη κατηγορία, μετά την περσινή πρόκριση στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δηλώσεις για το μέλλον του συλλόγου

Φιλοξενούμενος στο mykonosbc.gr, ο αθλητής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την παραμονή μου στην ομάδα. Ήταν μια πολύ ωραία χρονιά πέρυσι, νομίζω ότι την αξίζαμε, τη χαρήκαμε και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όσα καταφέραμε όλοι μαζί, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στάθηκε ιδιαίτερα στη σύνδεση με το φίλαθλο κοινό, θεωρώντας πως η ομάδα άλλαξε την εικόνα του νησιού στα αθλητικά δρώμενα. «Φέρνουμε τον αθλητισμό στις Κυκλάδες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι Μυκονιάτες ήταν δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και μας στήριξαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν», συμπλήρωσε ο Βασίλης Καββαδάς κοιτάζοντας ήδη προς την προετοιμασία του Αυγούστου.

Αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η προσήλωση από το ξεκίνημα. «Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία, τρυπήσαμε το ταβάνι μας ξανά και ξανά. Φέτος, παρότι δεν είμαστε νεοφώτιστοι πλέον, πρέπει να ξεκινήσουμε με τη μπάλα χαμηλά, να συγκεντρωθούμε, να κάνουμε καλή προετοιμασία και να βάλουμε στόχους ώστε να ανεβαίνουμε σιγά-σιγά», είπε κλείνοντας ο έμπειρος σέντερ της Μυκόνου Betsson BC.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ