Τακιανός: “Παίξαμε δυσκολία σε άμυνα και επίθεση”

Ο προπονητής της ομάδας ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός, δήλωσε ότι οι απουσίες των παικτών του κόστισαν στην ομάδα κατά την εμφάνισή της απέναντι στο Λαύριο.

Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη έπρεπε να αντιμετωπίσει την απουσία των ποδοσφαιριστών Macnis και Tsirelis, γεγονός που αντανακλάθηκε στο περιορισμένο ροτέισιον της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Τακιανός δήλωσε:

“Για εμάς το παιχνίδι τελείωσε με τρόπο που δεν επιθυμούσαμε. Οι απουσίες των δύο παικτών, καθώς και οι τραυματισμοί που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, μας εμπόδισαν να εφαρμόσουμε την σχεδιασμένη τακτική μας.

Παίξαμε εκτός πλάνου τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και υποχρεωθήκαμε να πάρουμε αποφάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις, αντί να επιβάλουμε την τακτική μας.

Είναι προφανές ότι η ομάδα μας βρέθηκε σε μια κατάσταση σοκ, ειδικά όταν τραυματίστηκε ο Μαργαρίτης. Υπήρξε μια διαφορά υπέρ του Λαύριου, αν και καταφέραμε να επιστρέψουμε και να μειώσουμε τη διαφορά, αλλά ήταν δύσκολο να επιτύχουμε κάτι περισσότερο. Κρατάμε την προσπάθεια των παικτών μας στο δεύτερο ημίχρονο, που κερδίσαμε σε αυτό. Παλέψαμε όσο μας επέτρεπαν οι συνθήκες. Φυσικά, δεν ήταν αρκετό, καθώς βρισκόμαστε εκτός πλάνου. Όμως, είναι θετικό που προσπαθήσαμε.”

Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη πορεία, λαμβάνοντας υπόψη τους τραυματισμούς που έχουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα για τα επόμενα παιχνίδια…”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ