Συλλυπητήρια για τον Θάνατο του Θεόδωρου Καρατζά

Συλλυπητήρια για τον Θάνατο του Θεόδωρου Καρατζά

Τη θλίψη τους για τον θάνατο του Θεόδωρου Καρατζά, πρώτου προέδρου της ιστορίας της ΕΣΑΚ (αργότερα ΕΣΑΚΕ), εκφράζουν φορείς και ομάδες.

Το ΕΣΑΚΕ εξέφρασε τη θλίψη του για τον χαμό του Καρατζά, ενώ στους επερχόμενους αγώνες της Stoiximan Basket League, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, προς τιμήν του.

Η σημερινή ημέρα (30/5) είναι μία μέρα θλίψης για το ελληνικό μπάσκετ αφού έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου, Θόδωρος Καρατζάς, ο άνθρωπος που το 1992 συνδέθηκε με το επαγγελματικό μπάσκετ ως πρώτος πρόεδρος της ΕΣΑΚ (νυν ΕΣΑΚΕ).

Ο εκλιπών, που παλαιότερα ήταν επίσης στελέχους του συλλόγου του Παπάγου, οδήγησε την Α1 κατηγορία στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα, συνδράμοντας στην ανάπτυξή της στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Το 2001 αποχώρησε από τη θέση του στο ΕΣΑΚΕ, αλλά μερικά χρόνια αργότερα επέστρεψε ενεργά στον χώρο της καλαθοσφαίρισης ως διοικητικό στέλεχος του Χολαργού.

Το 2019 εγκατέλειψε τη θέση του προέδρου της ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου που κατείχε μέχρι σήμερα.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και ο πρόεδρός της Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Θεόδωρου Καρατζά και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του.

Τα συλλυπητήρια του Παναθηναϊκού:

Τα συλλυπητήρια του Ολυμπιακού:

Η σημερινή ημέρα είναι μια ημέρα θλίψης για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο πρώτος Πρόεδρος της ιστορίας του ΕΣΑΚ (νυν ΕΣΑΚΕ), Θόδωρος Καρντανζάς.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδιόρετου.

Καλό ταξίδι…

Η ανακοίνωση των συλλυπητηρίων από τον Άρη:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Θεόδωρου Καρατζά.

Ο εκλιπών έθεσε ένα σημαντικό ίχνος στον τομέα του επαγγελματικού μπάσκετ, ως πρώτος πρόεδρος τόσο της ΕΣΑΚ όσο και της ΕΣΑΚΕ από το 1992 έως το 2001. Τα τελευταία πέντε χρόνια υπήρξε πρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θεόδωρου Καρατζά. Ας είναι ανάπαυστος…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ