Σπανούλης: “Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να παίρνει όλα τα τρόπαια”

Σπανούλης: “Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να παίρνει όλα τα τρόπαια”

Ο προπονητής της ομάδας Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού μετά τον ημιτελικό του Super Cup.

Σχολιάζοντας τον αγώνα, ο Σπανούλης είπε: “Παίξαμε με μια καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο γήπεδο και είδαμε τη διαφορά στην ποιότητα και την επαγγελματικότητα. Εμείς είχαμε διαφορετικούς στόχους και προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Προηγηθήκαμε με 30-29, αλλά λόγω ελαφρών λαθών δεν είχαμε την τύχη να κερδίσουμε”.

Αναφορικά με την αντίδραση της ομάδας του, τόνισε: “Είχαμε πολλούς παίκτες εκτός παιχνιδιού, οπότε ήταν δύσκολο να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό, ακόμα και να τον κερδίσουμε. Είναι φυσιολογικό, καθώς όλοι προσπαθούν και θα είμαστε όπως πρέπει να είμαστε”.

Σχετικά με τις αλλαγές που θα ήθελε σε σχέση με πέρυσι, ο προπονητής εξήγησε: “Θέλουμε να είμαστε πιο απρόβλεπτοι και να προσπαθούμε να καλύπτουμε τις αδυναμίες μας, όπως κάναμε με τους ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός έχει χτιστεί για να παίρνει όλα τα τρόπαια και έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτό και να μένουμε στον σωστό δρόμο. Παίξαμε καλά στην προετοιμασία, σε ίδιο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό που είχε απουσίες. Δεν θα αντιμετωπίσουμε συχνά τέτοιες ομάδες, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και αποτελεσματικοί στους αγώνες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ