Σχίζας: “Ενωμένοι στο πλάνο μας για το Λαύριο”

Ο ΠΑΟΚ mateco είναι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα στο Λαύριο (29/10, 20:15).

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δεν προπονήθηκε το Σάββατο (28/10), αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, που ξεκινά ένα εξαήμερο ταξίδι, με πρώτο προορισμό την Αθήνα για τον αγώνα με το Λαύριο MEGABOLT και τελικό προορισμό τη Λισαβόνα, για το ματς με τη Benfica (1/11, 21:30).

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Skyler Flatten, Michael Gilmore, Jamuni McNeace, Andrew Harrison, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Laurynas Beliauskas.

Ο Σταύρος Σχίζας, μιλώντας για τον αγώνα με το Λαύριο MEGABOLT, δήλωσε: “Το Λαύριο είναι μια νέα ομάδα με νεανική ηλικία. Παίζει με πολύ αίσθημα του αιφνιδιασμού και εκμεταλλεύεται το ένστικτο. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να ακολουθούμε το πλάνο μας κατά τη διάρκεια ολόκληρου του αγώνα, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε εμπόδιο μπορεί να παρουσιαστεί. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, στην αρχή μιας μεγάλης και απαιτητικής περιόδου, και γι ‘αυτό πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας”.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ