Ξεκινάει νέα εποχή για το Περιστέρι Betsson, με την ελληνική Athlos Sport να αναλαμβάνει την ένδυση του συλλόγου. Η συμφωνία, που ανακοινώθηκε επίσημα, καλύπτει την ανδρική ομάδα και το σύνολο των ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Περίπου 800 παιδιά από τα αναπτυξιακά τμήματα θα φορέσουν τις ίδιες εμφανίσεις με τους επαγγελματίες. Η συνεργασία επεκτείνεται ακόμα παραπέρα: περιλαμβάνει και τα τμήματα πόλο, κολύμβησης, καθώς και την ερασιτεχνική ομάδα του συλλόγου, όπως αναφέρει το super-fm.gr. Η Athlos Sport δεν είναι άγνωστη στον χώρο· ιδρύθηκε το 1985 στα Ιωάννινα και μετράει πελατολόγιο που ξεπερνά τους 400 αθλητικούς συλλόγους και τα 100 καταστήματα λιανικής πώλησης, σύμφωνα με το aetoitouemporiou.eu.
Οι νέες φανέλες θα κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Θα ενσωματώνουν τεχνολογία υφάσματος Max-Dry για καλύτερη διαπνοή, ενώ τα χρώματα θα μπαίνουν με ψηφιακή εξάχνωση, πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερη αντοχή στην πολλή χρήση. Από τα παρκέ της Greek Basketball League και του Basketball Champions League μέχρι τις καθημερινές προπονήσεις, η έμφαση δίνεται στην ποιότητα.
Αποφασιστικό ρόλο στην επιλογή της γιαννιώτικης εταιρείας έπαιξε ο πλήρης έλεγχος της παραγωγής στην Ελλάδα. Αυτό εξασφαλίζει ομοιομορφία σε όλα τα τμήματα, αλλά και άμεση κάλυψη συμπληρωματικών παραγγελιών όλη τη χρονιά – κάτι που έχει μεγάλη σημασία για τις ακαδημίες, όπου μπαίνουν συνέχεια νέα παιδιά.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Περιστέρι Betsson, Πάνος Βασιλάρας, δήλωσε σχετικά:
«Στην Athlos Sport βρήκαμε έναν συνεργάτη με τις ίδιες αξίες με εμάς: δουλειά, συνέπεια και πίστη στην ελληνική ποιότητα. Από τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας μέχρι τον μικρότερο αθλητή των ακαδημιών μας, όλοι θα φοράμε φανέλα φτιαγμένη με την ίδια φροντίδα».
Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της Athlos Sport, Θοδωρής Βαντόλας, τόνισε:
«Είναι μεγάλη τιμή για την Athlos Sport να ντύνει έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους του ελληνικού μπάσκετ. Το Περιστέρι έκανε γνωστό το όνομα της πόλης του σε όλη την Ευρώπη και φέτος επιστρέφει στο Basketball Champions League. Δεσμευόμαστε να σταθούμε στο ύψος αυτής της ιστορίας, με εμφανίσεις σχεδιασμένες για τα όρια και δοκιμασμένες στην πράξη».
Οι νέες εμφανίσεις αναμένεται να παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση πριν την έναρξη της σεζόν.