Κλίβελαντ Μέλβιν: Ο Ηρακλής θα είναι ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι

Κλίβελαντ Μέλβιν: Ο Ηρακλής θα είναι ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι

Τη στιγμή που ο Κλίβελαντ Μέλβιν πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», η εικόνα του έλεγε ήδη πολλά: χαμόγελο, διάθεση για δουλειά και μια αίσθηση ότι επιστρέφει σπίτι. Ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για την έναρξη της προετοιμασίας του Ηρακλή και οι πρώτες του δηλώσεις είχαν σαφή κατεύθυνση.

«Είναι πολύ ωραία που επέστρεψα σπίτι, στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτήν τη σεζόν», είπε ο 34χρονος άσος, που έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο έως το 2028. Η μεταγραφή είχε ολοκληρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού, με τον Ηρακλή να κερδίζει τη διεκδίκηση από την ΑΕΚ που ενδιαφέρθηκε έντονα για την περίπτωσή του.

Η περσινή σεζόν βρήκε τον Μέλβιν βασικό γρανάζι στον ΠΑΟΚ, με σταθερές εμφανίσεις στη Stoiximan GBL και στο FIBA Europe Cup. Τώρα καλείται να ηγηθεί ενός νέου πρότζεκτ στον Ηρακλή, με τον ίδιο να ανυπομονεί να ξεκινήσει.

«Αισθάνομαι ότι έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών που ήλθαν στην ομάδα. Ο προπονητής θα έχει σπουδαία φιλοσοφία. Θα είναι καταπληκτικό», τόνισε και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά. Θα είναι μια διαδικασία, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Αφού αρχίσουμε τη δουλειά, από την πρώτη μέρα, την πρώτη προπόνηση και μέχρι να αρχίσει η σεζόν θα είμαστε έτοιμοι, σίγουρα».

Ο Μέλβιν δεν κρύβει ότι έχει υψηλές βλέψεις. «Έχω μεγάλο κίνητρο αναμφίβολα, ξέρω τι χρειάζεται. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα είναι μια χρονιά που απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση, είμαι έτοιμος».

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το Ιβανώφειο και να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας. Το μήνυμά του για την αγωνιστική εικόνα που θέλει να βγάλει η ομάδα ήταν σαφές: «Το πρωτάθλημα έχει γίνει ακόμα καλύτερο, είμαστε εδώ όμως, για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Νιώθω ότι θα είμαστε από αυτές τις ομάδες, τα αουτσάιντερ, αλλά θα έχουμε πάθος και θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, θα προσπαθούμε να νικήσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ