Παπαθεοδώρου: “Χαρούμενοι με το νέο αίμα του Προμηθέα” – Τι είπε ο Πλώτας (vids)

Παπαθεοδώρου: “Χαρούμενοι με το νέο αίμα του Προμηθέα” – Τι είπε ο Πλώτας (vids)

Ο Προμηθέας Πάτρας νίκησε με 96-73 τον Κολοσσό Ρόδου και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα νέα παιδιά της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Προμηθέα:

“Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωση μας και είναι λογικό.

Προερχόμασταν από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στη Μάλαγα και δεν ήταν εύκολο να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό για 40 λεπτά.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα του παιχνιδιού που είχαμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε ένα γήπεδο το οποίο είναι άδειο. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε με αισιοδοξία για το υπόλοιπο της χρονιάς”.

Για τους Πλώτα-Μπαζίνα που σήμερα ξεχώρισαν, είπε:

“Ο Πλώτας, ο Μπαζίνας, ο Καραγιαννίδης είναι παιδιά που είναι το νέο αίμα του Προμηθέα. Από τη στιγμή που ανταποκρίνονται στην προπόνηση, είναι σοβαροί, είναι πειθαρχημένοι εμείς θα τους δώσουμε τις ευκαιρίες.

Ο Πλώτας σήμερα ήταν καταπληκτικός, πολύ σοβαρός και εύστοχος στην επίθεση.

Είμαστε διπλά χαρούμενοι για αυτά τα παιδιά, γιατί έχει ανάγκη το ελληνικό μπάσκετ από νέους παίκτες και ο Προμηθέας έχει στηρίξει πολύ αυτή τη διαδικασία και όταν αυτά τα παιδιά είναι μέλη μιας ομάδας που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό μπάσκετ και είναι μέσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση για όλους”.

Οι δηλώσεις του Νίκου Πλώτα στην ΕΡΤ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ