ΠΑΟΚ: Απόψε φτάνει στην Θεσσαλονίκη ο Μάσιμο Καντσελιέρι

ΠΑΟΚ: Απόψε φτάνει στην Θεσσαλονίκη ο Μάσιμο Καντσελιέρι

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, ο Μάσιμο Καντσελιέρι θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη απόψε, ενώ την Τρίτη (18/6, 13:00) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου για την επίσημη παρουσίαση του Ιταλού προπονητή!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“O Μάσιμο Καντσελιέρι αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη απόψε το βράδυ. Ο Ιταλός προπονητής που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, θα προσγειωθεί στις 22:35 στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης και θα ξεκινήσει αμέσως την εργασία του…

Από το πρωί της Δευτέρας, προγραμματίζονται συναντήσεις με τους συνεργάτες του, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, καθώς και με τη Διοίκηση. Το μεσημέρι της Τρίτης (18/6) στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί, στο PAOK Sports Arena, η συνέντευξη Τύπου για την επίσημη παρουσίαση του Μάσιμο Καντσελιέρι.

Ο Ιταλός προπονητής θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για μία εβδομάδα και στο πρώτο αυτό διάστημα θα ολοκληρώσει, μαζί με τους συνεργάτες του, τον σχεδιασμό του προγράμματος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco, καθώς και την ανασκόπηση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ