Παναθηναϊκός: Αίτημα για Εκτάκτα Μέτρα και Παρουσία Δύο Εισαγγελέων στο ΣΕΦ

Παναθηναϊκός: Αίτημα για Εκτάκτα Μέτρα και Παρουσία Δύο Εισαγγελέων στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε έκτακτα μέτρα και την παρουσία δύο εισαγγελέων στο ΣΕΦ, επικαλούμενος την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, εν όψει του σημερινού 4ου τελικού.

Πιο συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” ζήτησαν την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας, αναφέροντας την ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, όπου αναφέρεται: “Ντροπή σας. Ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ”.

Οι πράσινοι επισημαίνουν ότι η ανακοίνωση των Πειραιωτών είναι υπό εξέταση από πλευράς πειθαρχικών αρχών, καθώς περιέχει “απειλητικό τόνο προς τα μέλη του Παναθηναϊκού AKTOR, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των διαιτητών του αγώνα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός απηύθυνε το αίτημά του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, και επισημοποίησε το αίτημα στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, ΔΕΑΒ, Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς.

Στο αίτημα τους, οι πράσινοι τονίζουν την ανάγκη υιοθέτησης εκτάκτων και αυστηρότερων μέτρων για τον αγώνα, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής άφιξη, παραμονή και αναχώρηση της αποστολής της ομάδας και των μελών της, καθώς ζητούν την παρουσία δύο Εισαγγελέων στο γήπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ