Ο Μέξας υπογραμμίζει τη μεγάλη σημασία του αγώνα στην Καρδίτσα

Η ομάδα του Λαυρίου θα αντιμετωπίσει την πρώτη αγωνιστική περίοδο της σεζόν 2023/24 την Καρδίτσα την Κυριακή (26/11, 19:00), στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα στο “Γιάννης Μπουρούσης” μετά τις ζημιές από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Ο προπονητής του Λαυρίου megabolt, Κώστας Μέξας, περιέγραψε τον ερχόμενο αγώνα ως δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζουν μια ομάδα με παρόμοιους στόχους, κάνοντας έτσι το ματς ιδιαίτερα σημαντικό.

Παρά το γεγονός ότι η Καρδίτσα δεν έχει κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα, ο Μέξας υπογράμμισε ότι αυτό οφείλεται στην ανάγκη της να αγωνιστεί εκτός έδρας λόγω των δυσκολιών που προέκυψαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Ο προπονητής ανέφερε πως πρόκειται για μια ομάδα με σεβαστές αρχές, πειθαρχημένη και ανθεκτική, όπως αποδεικνύουν και τα αποτελέσματά της, και τόνισε την ανάγκη για καλή αμυντική απόδοση από την πλευρά του Λαυρίου Megabolt.

Σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του Λαυρίου Megabolt θα προετοιμαστεί για τον αγώνα, ο Μέξας αναφέρθηκε στη συνέχεια της καλής απόδοσης της ομάδας στο προηγούμενο παιχνίδι της στο Περιστέρι και τόνισε τη σημασία της αμυντικής λειτουργίας στο επερχόμενο παιχνίδι εντός της Καρδίτσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ