Ο Κέβιν Πόρτερ εκφράζει ενθουσιασμό για τον ΠΑΟΚ σε μια συνέντευξη (βίντεο)

Ο Κέβιν Πόρτερ εκφράζει ενθουσιασμό για τον ΠΑΟΚ σε μια συνέντευξη (βίντεο)

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ είναι ενθουσιασμένος με τον ΠΑΟΚ, όπως μαρτυρούν οι δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας και την εξαιρετική του εμφάνιση.

Αρχικά ανέφερε: “Αισθάνομαι καλά. Όλοι αγαπούν το να κερδίζουν κι εγώ είμαι εδώ γι’ αυτό. Η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη, αισθάνθηκα ευπρόσδεκτος από τον κόσμο από την πρώτη στιγμή και τους ευχαριστώ για τη στήριξη”

“Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε ο ΠΑΟΚ. Θα εκφράζω πάντα την ευγνωμοσύνη μου για την ευκαιρία και τη συμπεριφορά. Προσαρμόζομαι εύκολα, δεν ανησυχούσα γι’ αυτό. Είχα κάποιες δυσκολίες με τους κανόνες του μπάσκετ στην αρχή”

“Δυσκολεύτηκα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι βελτίωσα την απόδοσή μου με τον καιρό και τις προπονήσεις. Δεν νομίζω ότι αντιμετωπίζω προβλήματα με την προσαρμογή μου”

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι έπαιξε σχεδόν 40 λεπτά στο παιχνίδι, απάντησε: “Αισθάνομαι καλά. Σκεφτόμουν πώς να διατηρήσω τη φόρμα μου ενώ στην Ελλάδα το ματς διαρκεί 40 λεπτά. Προσαρμόστηκα και νομίζω ότι τα κατάφερα. Είχα συμβάλλει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όσο χρειάζεται, ακόμα κι αν πρέπει να κουβαλώ τα νερά!”

Σχετικά με το χαμένο triple-double λόγω μίας ασίστ, σχολίασε: “Μου είπαν ότι χρειαζόμουν ένα ριμπάουντ και μία ασίστ γι’ αυτό. Πάντα είναι δύσκολο. Νόμιζα πως τα είχα πετύχει, αλλά η πάσα στον Τάουνς δεν μετρήθηκε ως ασίστ λόγω ντρίμπλας του. Είναι κίνητρο για το επόμενο παιχνίδι”

Τέλος, σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε: “Δυσκολεύομαι να παραγγείλω φαγητό όταν βγαίνω έξω! Αλλά γενικά, είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που με υποδέχτηκε η ομάδα και ο κόσμος της πόλης. Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα εδώ”

Απολαύστε τη συνέντευξη του Πόρτερ μετά το παιχνίδι:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ