Νεραντζάκης: Κρατάμε τη διάθεση που δείξαμε

Νεραντζάκης: Κρατάμε τη διάθεση που δείξαμε

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στάθης Νεραντζάκης, σχολίασε τη διάθεση των παικτών του μετά τον πρώτο αγώνα των playoffs με τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Νεραντζάκης τόνισε:

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του και την πρόκρισή του στο Final-4. Επίσης, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.

Αυτό που έμεινε είναι η διάθεση που είχαμε. Φαίνεται από τα 46 ριμπάουντ που πήραμε έναντι των 35 του Παναθηναϊκού. Δείξαμε διάθεση για όλο τον αγώνα και αυτό είναι σημαντικό. Αντιμετωπίσαμε απουσίες, αλλά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Τέλος, να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στον Πάρη Δερμάνη, ώστε να επιστρέψει σύντομα στην οικογένειά του και τον Παναθηναϊκό”.

Για την παύση δραστηριοτήτων, ο Νεραντζάκης σημείωσε:

Η αγωνιστική ανασφάλεια είναι γεγονός και έχει συζητηθεί. Να έχεις 20 ημέρες χωρίς παιχνίδι κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου είναι πολύ δύσκολο. Το περιμέναμε και το διαχειριστήκαμε με τους παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες στην άμυνα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Όταν αγωνίζεσαι, καλώς ή κακώς, πρέπει να προσαρμοστείς”

Αναφορικά με την καθημερινότητά με τον Κέβιν Πόρτερ Jr., ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε:

“Ο Πόρτερ είναι ένας πολύτιμος παίκτης. Είναι ένας μεγάλος αστέρας και είναι πολύ συνεργάσιμος με την ομάδα μας.

Παρά τα μόλις 24 του χρόνια, η προσέγγισή του στην πραγματικότητα είναι εντυπωσιακή. Παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα ως NBA player”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ