Ο Κώστας Μέξας μιλά για τη νέα πρόκληση με το Λαύριο

Ο νέος προπονητής του Λαυρίου, Κώστας Μέξας, μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και τους στόχους της νέας του ομάδας. Ο Μέξας εξέφρασε επίσης την εμπειρία του από τον Παναθηναϊκό.

Σχετικά με το Λαύριο και τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, ο Μέξας ανέφερε ότι ο στόχος τους είναι να ετοιμάσουν τους παίκτες για το επόμενο επίπεδο. Επιπλέον, τόνισε ότι το Λαύριο έχει την δυνατότητα να προσελκύσει νέους παίκτες και να βοηθήσει τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους παίκτες να βελτιωθούν.

Ο Μέξας ανέφερε επίσης ότι το Λαύριο έχει γνωστή παράδοση στο να δίνει χώρο και χρόνο σε νέους παίκτες να φτιάξουν όνομα, και ότι αυτό δημιουργεί ευκαιρίες για νέους παίκτες να ξεκινήσουν την καριέρα τους στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στις προσωπικές φιλοδοξίες του και τη σταθερότητα που χρειάζεται, ο Μέξας εξέφρασε την ελπίδα ότι το Λαύριο θα του δώσει τα πράγματα που του έλειπαν και ότι θα βρει σταθερότητα ασχολούμενος μόνο με το μπάσκετ.

Ο Μέξας μίλησε επίσης για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό και το δίδαγμα που κρατάει, οποίο είναι ότι οι χαρακτήρες και η φιλοδοξία είναι το πιο σημαντικό στους παίκτες όταν θέλεις να δημιουργήσεις μια ισχυρή ομάδα. Τέλος, ερωτηθείς για τον παίκτη Γκριγκόνις, ο Μέξας ανέφερε ότι είναι ποιοτικός παίκτης αλλά χρειάζεται πολλά λεπτά συμμετοχής για να είναι ικανοποιημένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ