Μέξας: “Με αυταπάρνηση κόντρα στον Απόλλωνα”

Μέξας: “Με αυταπάρνηση κόντρα στον Απόλλωνα”

Μέξας: “Με αυταπάρνηση κόντρα στον Απόλλωνα”

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για το Λαύριο Megabolt, καθώς προσπαθεί να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, δήλωσε ο Κώστας Μέξας.

“Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες είναι λογικό να θέλουμε διακαώς την επιστροφή στις νίκες. Για να συμβεί αυτό προφανώς και θα πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με ό,τι έχουμε δείξει τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι ανάγκη για όλους να αντιδράσουμε και να έχουμε ξανά την καλή εικόνα, την καλή απόδοση που μας έφερε τρεις νίκες στο ξεκίνημα της χρονιάς”, επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας.

Αναφορικά με τον αντίπαλο, σχολίασε: “Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή και αυτό ψυχολογικά είναι κάτι που λογικά θα έχει επίδραση στους παίκτες. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε από θέμα τακτικής, αλλά σε ένα τόσο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι αυτό που μετράει για την ομάδα μας είναι η θέληση, η αυταπάρνηση και η συλλογικότητα που θα δείξουμε μέσα στο γήπεδο”. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα με μία προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου. Στην αποστολή της ομάδας βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Παναγιώτης Τσάμης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ