Μέξας: “Η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν ντροπή, φταίει ο προπονητής” (βίντεο)

Μέξας: “Η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν ντροπή, φταίει ο προπονητής” (βίντεο)

Ο Κώστας Μέξας κρίνει ότι η εμφάνιση του Λαυρίου στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας ήταν απογοητευτική.

Ας δούμε αναλυτικά τα λόγια του έμπειρου προπονητή:

Πρώτον, αναγνωρίζει την αξία της αντιπάλου ομάδας, η οποία αυτή τη στιγμή φαίνεται να παίζει με εξαιρετική ταχύτητα, ίσως ακόμα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο μισό του αγώνα, η ταχύτητα που ανέπτυσσε η αντίπαλος ομάδα ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και εμείς απέτυχαν να την αντιμετωπίσουμε, ιδίως στην άμυνα αντί-άνδρα. Επιπλέον, η ομάδα δεν είχε συγκέντρωση και ήταν πίσω κατά δύο βήματα σε κάθε φάση. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν ντροπή, για να είμαστε ειλικρινείς. Και φυσικά, όταν μια ομάδα παίζει έτσι, ο προπονητής είναι ο πρώτος που φέρει ευθύνη. Τα σχέδια που είχαμε δεν λειτούργησαν και η εικόνα μας ήταν πολύ κακή. Ήταν ένα από τα χειρότερα ημίχρονα που έχω δει στην καριέρα μου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα ήταν λίγο πιο ισορροπημένη και η άμυνα ήταν λίγο πιο σταθερή. Ο Προμηθέας επίσης μείωσε την ταχύτητα, αλλά η εικόνα μας ήταν ακόμα προβληματική.

Το χειρότερο, ωστόσο, είναι ο τραυματισμός του Χέλεμς. Πρέπει να δούμε τι έχει συμβεί, αλλά φαίνεται σοβαρός. Αντιμετωπίζουμε δύσκολες στιγμές. Πάμε μπροστά.

Τέλος, θέλω να εκφράσω και εγώ τα συλλυπητήριά μου για τον Βασίλη Γεωργίου. Ήταν τιμή να τον γνωρίζω και να είμαι στην ομάδα του. Συλλυπητήρια στους αγαπημένους του ανθρώπους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ