Μέξας: Αναγνώριση των παικτών και ευγνωμοσύνη προς τον κόσμο του Λαυρίου

Μέξας: Αναγνώριση των παικτών και ευγνωμοσύνη προς τον κόσμο του Λαυρίου

Ο προπονητής της ομάδας του Λαυρίου, Κώστας Μέξας, δεν δίστασε να δώσει εύσημα στους παίκτες του και να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-1 στη Stoiximan Basket League.

Ο έμπειρος τεχνικός εκφράστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, που ακολουθεί τη φιλοσοφία του και πέτυχε τη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Σε σχέση με το παιχνίδι, ο Μέξας ανέφερε ότι για περίπου 23-24 λεπτά η ομάδα του παρέμεινε σε πολύ καλό επίπεδο. Ωστόσο, κάποιες προβληματικές καταστάσεις επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να πλησιάσει στο σκορ. Τελικά, η ομάδα του Λαυρίου κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη και να κερδίσει το παιχνίδι με καλές επιδόσεις στα τελευταία λεπτά.

Ο προπονητής τόνισε ότι οι παίκτες του αξίζουν συγχαρητήρια για την αντίδρασή τους μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο για την επίτευξη των στόχων τους.

Τέλος, ο Μέξας ευχαρίστησε τον κόσμο του Λαυρίου για τη σημαντική συμβολή του στην ομάδα και αναφέρθηκε στον τρόπο που τους υποστηρίζει, δηλώνοντας ότι είναι ένας πολύτιμος παράγοντας για την καθημερινότητα της ομάδας. Τέλος, τόνισε ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν οι παίκτες είναι να δίνουν το 100% και να τους κάνουν χαρούμενους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ