Λαύριο: “Υπερήφανοι για τον δικό μας ήρωα”

Λαύριο: “Υπερήφανοι για τον δικό μας ήρωα”

Σήμερα, η ΚΑΕ Λαύριο ανακοίνωσε ότι ένας Λαυριώτης και πρώην μέλος των ακαδημιών του συλλόγου, ο Στάθης Κοτρέτσος, ο οποίος είναι Πεζοναύτης, έκανε κάτι εξαιρετικό για να βοηθήσει μια ηλικιωμένη πλημμυροπαθής στη Θεσσαλία. Ο Κοτρέτσος ξάπλωσε στις λάσπες ώστε η γυναίκα να μπορέσει να περάσει από πάνω του.

Στην ανάρτησή της, η ομάδα του Λαυρίου εκφράζει τον θαυμασμό και την περηφάνειά της για τον Στάθη Κοτρέτσο. Η εικόνα του έχει γίνει γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα και απεικονίζει τον Κοτρέτσο να ξαπλώνει στις λάσπες, προσπαθώντας να βοηθήσει την ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Κεραμίδι της Θεσσαλίας, όπου οι Πεζοναύτες συνετέλεσαν στον απεγκλωβισμό κατοίκων μετά τη θεομηνία του Daniel.

Ο Στάθης Κοτρέτσος αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα ανθρωπιάς, αγάπης για τον συνάνθρωπο και μεγαλοψυχίας. Ο ήρωας αυτός, που αποδεικνύει πλήρως την έννοια του συνανθρώπου με τις πράξεις του, είναι κάτοικος του Λαυρίου και υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως μέλος της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖ Μοράβας). Πριν αφιερώσει τη ζωή του στο στρατό, ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του Γυμναστικού Συλλόγου Λαυρίου, που περιλάμβαναν και τις ακαδημίες του συλλόγου. Έτσι, όλα τα μέλη της οικογένειας του ΓΣ Λαυρίου αισθάνονται υπερήφανα για αυτόν τον “ήρωα”, που έχει κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να συγκινείται και να αναδεικνύει το παράδειγμά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ