Λαύριο: Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς τους φιλάθλους μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (φωτογραφίες)

Το Λαύριο πέτυχε μια σπουδαία νίκη εναντίον του ΠΑΟΚ την Κυριακή, στο κλειστό γήπεδο της Λαυρεωτικής, και η ΚΑΕ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον κόσμο μέσω μιας ανακοίνωσης.

Η μεγάλη προσέλευση και η υποστήριξη που προσφέρθηκε στην ομάδα ήταν κρίσιμα στοιχεία που βοήθησαν στην τρίτη νίκη της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, σε τέσσερις αγώνες.

Μέσω της ανακοίνωσής της, η ΚΑΕ Λαύριο megabolt ευχαρίστησε δημόσια τους φιλάθλους:

“Το Λαύριο Megabolt πέτυχε την τρίτη του νίκη στη Stoiximan Basket League και αυτό οφείλεται, εκτός από την εξαιρετική απόδοση των παικτών και των προπονητών του, σε όλους εσάς που βρεθήκατε στις κερκίδες και βοηθήσατε με την φωνή και την στήριξή σας να έρθει αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα!

Αξίζει να αναφερθεί ο Δήμαρχος της Λαυρεωτικής, κ. Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά παρέστη στις κερκίδες του ΚΓ Λαυρίου και μας βοήθησε να γεμίσουμε το γήπεδο με μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!”

Τόνισε επίσης ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Βώδινας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της, ευχαριστώντας όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριξαν την ομάδα με έναν μοναδικό τρόπο για να έρθει η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής μας, Κώστας Μέξας, υποσχέθηκε ότι σε κάθε παιχνίδι όλοι θα παίζουν στο 100% για να κάνουν χαρούμενους όλους εσάς!

“Για το Λαύριο! Όλοι μαζί, μια γροθιά!”

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε ακόμα πιο μαζικά τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου (20:15) στον πολύ σημαντικό αγώνα με το Μαρούσι!”

Δείτε επίσης την ανάρτηση του Λαυρίου megabolt στο Facebook:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ