Καστρίτης: “Δεν έχουμε ακόμη επιθετική απόδοση όπως θέλουμε”!

Ο προπονητής της Άρης, Γιάννης Καστρίτης, έδωσε εύσημα στους παίκτες του μετά από τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ. Ωστόσο, τόνισε ότι ακόμη υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στην επίθεση.

Εξηγώντας αυτή την άποψη, ο Καστρίτης δήλωσε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε τη σωστή προσέγγιση και τη συγκέντρωση που θέλαμε. Με τη στήριξη του κοινού μας, πήραμε τη νίκη. Έχουμε πετύχει πέντε συνεχόμενες νίκες (σε Ελλάδα και Ευρώπη), αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν έχουμε ακόμη την επιθετική απόδοση που θέλουμε και λείπει ομοιογένεια. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να βελτιώνουμε την κατάσταση μας καθημερινά”.

Σχετικά με τον τραυματισμό των παικτών Γκάλινατ και Μπλούμπεργκ, ανέφερε: “Δεν ξέρω αν ο Γκάλινατ έχει τραυματισμό. Γύρισε το πόδι του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά συνέχισε να παίζει. Όσον αφορά στον Μπλούμπεργκ, παρακολουθούμε την κατάστασή του καθημερινά”.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του Μπάνκστον, είπε: “Δείχνει μεγάλη θέληση και προσαρμοστικότητα για να ενσωματωθεί στο πνεύμα της ομάδας μέσα σε μία εβδομάδα. Μας έχει δώσει δύναμη, αμυντικά και επιθετικά ενισχύματα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ατομικό, είναι επίτευγμα όλης της ομάδας. Ο Κρις μας χαροποιεί γιατί αποκτά το πνεύμα της ομάδας”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ