Η ήττα του Προμηθέα από την Χάποελ Τελ Αβίβ στο τουρνουά “Tel Aviv Winner Tournament”

Οι Πατρινοί δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα καθώς βρέθηκαν σε απόσταση από το σκορ από την αρχή. Ωστόσο, παρά την ήττα, ο Προμηθέας πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και είχε κάποιες πολύ καλές στιγμές, ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου βγήκε με χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του. Ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Χάντερ Χέιλ ξεχώρισαν από την ελληνική ομάδα.

Στην αρχή του αγώνα, η Χάποελ προηγήθηκε γρήγορα με 12-2 και 15-6 και έκλεισε το πρώτο 10λεπτο με προβάδισμα 9 πόντων (21-12). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η διαφορά αυξήθηκε μέχρι τους 17 πόντους (30-13), αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με Κόνιαρη, Χέιλ και Στέφενς μείωσαν σε 5 πόντους (42-37) στο ημίχρονο.

Οι Ισραηλινοί ξαναδιπλασίασαν τη διαφορά στην αρχή του δευτέρου μέρους πηγαίνοντας μέχρι τους 15 πόντους (54-39) και δυσκολεύοντας το έργο των φιλοξενούμενων. Ο Προμηθέας δεν τα παράτησε, προσπάθησε να παραμείνει κοντά στο σκορ, αλλά η Χάποελ Τελ Αβίβ βρήκε τον τρόπο να διατηρήσει τη διαφορά και να κερδίσει το παιχνίδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ