Χουάντσο: “Εδώ για να κερδίζω και νιώθω πολλή αγάπη”

Χουάντσο: “Εδώ για να κερδίζω και νιώθω πολλή αγάπη”

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ γνώρισε μεγάλη αγάπη από τους φίλους του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Παρά τις δυσκολίες, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό όταν χρειάστηκε. Ο Ισπανός μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε και την αναμενόμενη συνέχεια στην ομάδα.

Ας δούμε τι είπε στο «Basketnews»:

Σχετικά με την υγεία του:
«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν ήμουν στο νοσοκομείο και ανησυχούσα. Είχα περάσει δύσκολες στιγμές πριν από λίγο καιρό».

Για τον τραυματισμό του:
«Αν και είχα πρόβλημα στη γάμπα, ήθελα πολύ να παίξω εναντίον της Μακάμπι. Αυτό μετράει περισσότερο για μένα. Περίμενα γι’ αυτήν τη στιγμή όλο τον καιρό».

Αναφορικά με το τέλος της σεζόν:
«Επιστροφή στις προπονήσεις, ανάκαμψη από τον τραυματισμό, προετοιμασία για το Game 5 με την Μακάμπι και η ανατροπή από το 0-2 με τον Ολυμπιακό ήταν απίστευτη. Έδωσα τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα συναισθήματά του:
«Είμαι πραγματικά κουρασμένος αλλά η προσπάθεια αξίζει. Αυτή η σεζόν με πρόσφερε δυο τίτλους και πολύτιμες εμπειρίες. Με βοήθησε να εκτιμήσω περισσότερο τις καλές στιγμές μετά από τις δύσκολες. Πέρασα πολλά και η οικογένειά μου με στήριξε απεριόριστα».

Σχετικά με τη θητεία του στην ομάδα:
«Αγάπησα πολύ αυτήν την πόλη. Οι οπαδοί με έκαναν να νιώσω πραγματική αγάπη. Αγαπώ την Αθήνα, λατρεύω τους φίλους της. Με αγαπούν πολύ, αγαπώ κι εγώ αυτούς και αυτή η αγάπη με συντροφεύει συνέχεια».

Σχετικά με τη νέα σεζόν:
«Μου αρέσει να κερδίζω. Αυτό είναι γιατί είμαι εδώ. Σκοπεύω να σηκώσω πολλούς τίτλους τη νέα σεζόν. Τα πάντα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το Super Cup και το Κύπελλο φέτος, οπότε θέλω να τα κατακτήσω του χρόνου. Αν και έχουμε ένα μακρύ καλοκαίρι μπροστά μας, το να είμαι εδώ με χαροποιεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ