Μπαρτζώκας: “Η επιτυχία μας θήρεψε την πείνα του Παναθηναϊκού”

Μπαρτζώκας: “Η επιτυχία μας θήρεψε την πείνα του Παναθηναϊκού”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη σεζόν του Ολυμπιακού και την επίδρασή της στον αντίπαλο του Παναθηναϊκού σε συνέντευξή του στο Novasports.

Κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου προπονητών της EuroLeague, ο Μπαρτζώκας μίλησε στη Nova με τον δημοσιογράφο Χρήστο Καούρη.

Ας δούμε τα κυριότερα σημεία που αναφέρθηκε:

 

Για τις οδηγίες προς τα παιδιά στο σεμινάριο:

«Προσπάθησα να μεταδώσω ιδέες, ενθαρρύνοντάς τα παιδιά να μην φοβούνται. Αντιμετωπίσαμε προκλήσεις, αλλά εκτιμώ την προσπάθειά τους».

Για το χάος που ακολούθησε το τέλος της σεζόν:

«Χρειάζεται λίγος χρόνος για να ηρεμήσουμε μετά από μια τέτοια περίοδο. Παρουσιάστηκαν αναπάντεχα γεγονότα, αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με τις προσπάθειές μας».

Για την αποτυχία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και την επιτυχία του Παναθηναϊκού:

«Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε πολλά απρόοπτα και προκλήσεις. Αν η σεζόν είχε διαφορετικό τέλος, θα ήταν μια απίστευτη χρονιά. Η συνεχής υποκλίνεις και απογοήτευση τονίζουν τις ανάγκες ενός αθλητικού συλλόγου, όπως συνέβη και με τον Παναθηναϊκό».

Για την μελλοντική στρατηγική:

«Ο επόμενος στόχος είναι η ανανέωση και η συζήτηση με τη διοίκηση. Πρέπει να επιλέξουμε τη σωστή κατεύθυνση για το μέλλον. Κινούμαστε σε νέα εποχή».

Για την παρουσία της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά:

«Ο Σπανούλης είναι η ιδανική επιλογή. Έχουμε το ταλέντο και τις προϋποθέσεις να πετύχουμε. Είμαι αισιόδοξος για την πορεία μας προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ