Μπαλτσερόφσκι: “Πρέπει να είμαστε καλύτεροι παρά την κούραση” (vid)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Κολοσσό με 81-78 στη Ρόδο, αλλά ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι επισημαίνει ότι “πρέπει να αντλήσουμε δύναμη από την κούραση για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας”.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του στην ΕΡΤ μετά τον αγώνα, o Πολωνός σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος σημείωσε 11 πόντους και 5 ριμπάουντ:

“Θέλαμε σίγουρα να εμφανιστούμε πιο αποτελεσματικοί. Δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και πρέπει να βελτιώσουμε την επίδοσή μας στο μέλλον. Αν και καταφέραμε να νικήσουμε, δεν επιθυμούμε να ανταγωνιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο.

Είναι αναγκαίο όλοι να απευθυνθούμε στον εαυτό μας και να παρουσιαστούμε πιο εστιασμένοι και βελτιωμένοι την επόμενη μέρα.

Είναι ζωτικής σημασίας να είμαστε έτοιμοι για κάθε αγώνα και όχι μόνο για τους ευρωπαϊκούς. Παρατηρούμε ότι στην Basket League οι ομάδες μας προσεγγίζουν στο τέλος και πρέπει να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες. Κάναμε αρκετά λάθη στην άμυνα και στην επίθεση δεν ήμασταν στο επίπεδο που θελήσαμε.

Ουσιώδες είναι το να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν μπορώ να πω ότι η κούραση αποτέλεσε το βασικό πρόβλημα σήμερα. Ασφαλώς, ο αριθμός των αγώνων είναι αυξημένος, αλλά αυτό δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα και πρέπει να κερδίσουμε αυτούς τους αγώνες ανεξαρτήτως συνθηκών”.

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ