Άρης: Επιστροφή Γκάλινατ το Σάββατο με τον Κολοσσό, οριστικά εκτός ο Μπάνκστον Άρης: Επιστροφή Γκάλινατ το Σάββατο με τον Κολοσσό, οριστικά εκτός ο Μπάνκστον

Άρης: Επιστροφή Γκάλινατ το Σάββατο με τον Κολοσσό, οριστικά εκτός ο Μπάνκστον Άρης: Επιστροφή Γκάλινατ το Σάββατο με τον Κολοσσό, οριστικά εκτός ο Μπάνκστον

Σχεδόν 80 μέρες έπειτα από τον τραυματισμό του, ο Ρομπέρτο Γκάλινατ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στον αυριανό (20/4, 17:15) αγώνα του Άρη με τον Κολοσσό Ρόδου στο Nick Galis Hall!

Ο Γκάλινατ προπονήθηκε κανονικά και την Παρασκευή και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα, από τον προπονητή του Γιάννη Καστρίτη.

Τελευταίος αγώνας του με τον Άρη ήταν στις 31 Ιανουαρίου στη Γερμανία, στο παιχνίδι με την Ουλμ στο EuroCup.

Ήταν τότε που υπέστη συντριπτικό κάταγμα στη βάση της πρώτης φάλαγγας του αντίχειρα του δεξιού χεριού του, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί.

Εκτός εξάδας ξένων του Άρη για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, θα είναι ο Κρις Μπάνκστον.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα:

«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του TOP 6 του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουμε αύριο τον Κολοσσό, ο οποίος έχει αποδείξει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και βάθος.

Προερχόμαστε από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, στο Περιστέρι, και θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό μομέντουμ που έχουμε. Για να φτάσουμε στη νίκη κόντρα στον Κολοσσό, πρέπει να κάνουμε ό,τι και την περασμένη εβδομάδα: Πιεστική άμυνα για 40 λεπτά και να έχουμε πλουραλισμό και ομαδικότητα στην επίθεση.

Αύριο για πρώτη φορά μετά από 40 μέρες θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι αλήθεια ότι αυτή η αίσθηση μας έλειψε και θα θέλαμε να δούμε και πάλι ένα γεμάτο «Nick Galis Hall», τώρα που το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ