Αποχαιρετιστήριο τραπέζι στον ΠΑΟΚ

Αποχαιρετιστήριο τραπέζι στον ΠΑΟΚ

Με τον καθιερωμένο δείπνο, η ομάδα του ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με τους αγώνες εναντίον του Παναθηναϊκού στα playoffs.

“Ήταν μια απαιτητική χρονιά, αλλά τελείωσε με όμορφο τρόπο” αναφέρθηκε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.

Η προσθήκη του Κέβιν Πόρτερ Jr. έδωσε λάμψη στο τελευταίο διάστημα των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, με την κορύφωση στο PAOK Sports Arena στον τελευταίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, ο Θανάσης Χατζόπουλος αποχαιρέτησε με μια θερμή αγκαλιά τον Αμερικανό αστέρα (κεντρική φωτογραφία).

“Σε ένα γεμάτο γήπεδο, με την ομάδα να δίνει μάχη μέχρι το τέλος και αντιμέτωπη με έναν σημαντικό αντίπαλο που δεν υποχωρεί ποτέ, γεγονός που αναγνωρίστηκε από όλους και αντανακλάται στο χειροκρότημά μας στο τέλος” σημείωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

“Τα έντονα συναισθήματα που κυριάρχησαν το Σάββατο βράδυ, εντείνθηκαν την Κυριακή με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο πανηγυρίσαμε όλοι μας.

Αυτό το κλίμα χαρακτήρισε και το αποχαιρετιστήριο δείπνο της ομάδας μας την Δευτέρα.

Οικογενειακή όπως πάντα ατμόσφαιρα και με πρόσωπα που δεν ήταν απλώς χαρούμενα, αλλά έλαμπαν…”

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος χαιρέτισε κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά κατά την άφιξή του, ευχαρίστησε όλους τους αθλητές, προπονητές, συνεργάτες και το προσωπικό της ομάδας για την φετινή προσπάθεια και βγήκε μία αναμνηστική φωτογραφία με όλους πριν την τέλεια ομαδική φωτογράφιση για τη φετινή σεζόν”.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε επίσης το εστιατόριο ΑΝΕΣΤΗΣ για τη φιλοξενία, αλλά και για τη στήριξη για μία ακόμη χρονιά.

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ