Αύξηση Προϋπολογισμού και Απαντήσεις για Τολιόπουλο στη Συνέντευξη Τύπου του Άρη

Αύξηση Προϋπολογισμού και Απαντήσεις για Τολιόπουλο στη Συνέντευξη Τύπου του Άρη

Συνολικός Απολογισμός και Νέα Προγράμματα

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης παρουσίασε έναν ολοκληρωμένο απολογισμό για την περασμένη επιτυχημένη σεζόν, ενώ ανέπτυξε και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Αρχίζοντας, ο πρόεδρος Χάρης Παπαγεωργίου ανέφερε: “Η περασμένη χρονιά ήταν επιτυχημένη σε όλους τους τομείς της ομάδας. Πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας”.

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος Λευτέρης Αρβανίτης εξέτασε την οικονομική κατάσταση της ομάδας, αναφέροντας: “Έχουμε επικεντρωθεί στην οικονομική σταθεροποίηση και την ανάπτυξη. Τα οικονομικά μας είναι σε καλό δρόμο, με μεγάλο μέρος των χρεών προς τρίτους να έχει εξοφληθεί”.

Επίσης, ανέφερε την αύξηση του αθλητικού προϋπολογισμού χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την οικονομική σταθερότητα της εταιρίας.

Υπόθεση Παλέ

Ο Λευτέρης Αρβανίτης ανέφερε ότι υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες με τη διοίκηση του γηπέδου για τον Παλέ, με στόχο την βελτίωση της χρήσης του χώρου για τον Άρη.

Υπόθεση Τολιόπουλος

Για τον Τολιόπουλο, αναφέρθηκε ότι υπάρχει θετική προοπτική να παραμείνει στην ομάδα, με συνεχή επικοινωνία και σκέψεις για συμφωνία. Το μπάτζετ της ομάδας θα αυξηθεί για να υποστηρίξει αυτήν τη μεταγραφική κίνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ