Το Fiat 500 Abarth θα μετατραπεί σε ταχύπλοο

Το Fiat 500 Abarth θα μετατραπεί σε ταχύπλοο

Υπάρχουν πολλές ειδικές εκδόσεις του Fiat 500, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το ιταλικό supermini έχει τη δυνατότητα να ναυαγεί και να ταξιδεύει με υψηλές ταχύτητες.

Ναι, καλά διαβάσατε. Το εικονιζόμενο Abarth Offshore, μπορεί να επιπλέει ως σκάφος. Βασικά, πρόκειται για ένα σκάφος για δύο άτομα, κατασκευασμένο από την Car Off Shore σε συνεργασία με τον όμιλο Stellantis.

Στο κάτω μέρος του υπάρχει μια εσωλέμβια μηχανή 230 ίππων, που του επιτρέπει να φτάνει έως τα 58 κόμβους ή τα 107 χλμ/ώρα. Διαθέτει δύο σπορ καθίσματα Besenzoni και ζώνες τεσσάρων σημείων, ενώ το πίσω μέρος αποτελείται κυρίως από κατάστρωμα. Μια μεταλλική σκάλα διευκολύνει την πρόσβαση από και προς το νερό.

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/fiat%20500%20offshore%20b.jpg?itok=38VlubUF" data-srcset="/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/fiat%20500%20offshore%20b.jpg?itok=ApyEIRL3 700w,
/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/fiat%20500%20offshore%20b.jpg?itok=38VlubUF 500w" data-sizes="auto" width="" height="" class="" alt="fiat 500 offshore b”>

Στο εσωτερικό, το δάπεδο χρησιμοποιεί συνθετικό ξύλο τικ και γενικότερα υπάρχει μια αίσθηση πολυτέλειας. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει στερεοφωνικό σύστημα Garmin με τέσσερα ηχεία και subwoofer. Η εμφάνιση του ταμπλό θυμίζει εντυπωσιακά την καμπίνα ενός αυτοκινήτου.

Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ούτε η Stellantis ούτε η Car Off Shore έχουν δώσει επίσημες πληροφορίες. Φήμες αναφέρουν κόστος περίπου 125.000 δολάρια, αλλά πρέπει να περιμένουμε για περισσότερες λεπτομέρειες. Η παραγωγή αναμένεται να περιοριστεί στις 500 μονάδες, με την κατασκευή 40 ετησίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ