Το εντυπωσιακό Land Rover με 1.100 ίππους

Το εντυπωσιακό Land Rover με 1.100 ίππους

Αν έχετε την εντύπωση ότι τα Ford Bronco και Jeep Wrangler είναι τα μοναδικά ενδιαφέροντα off-road οχήματα, τότε δεν έχετε γνωρίσει ακόμα το νέο Land Rover από την Scarbo Vintage.

Η εταιρεία πίσω από το γνωστό «Hoonipigasus» του Ken Block παρουσιάζει ένα αυτοκίνητο με υπερδυνατό V8 κινητήρα και επιλογή για αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

scarbo b

Και στις δύο εκδόσεις, η ιπποδύναμη ξεπερνά τους 1.000 ίππους. Ειδικότερα, η έκδοση με κινητήρα εσωτερικής κάψης αποπνέει 1.100 ίππους και χρησιμοποιεί δεξαμενή καυσίμου 246 λίτρων, ενώ η ηλεκτρική έκδοση προσφέρει 1.006 ίππους και χρησιμοποιεί μπαταρία 75 kWh.

Το εντυπωσιακό Land Rover SV είναι εξοπλισμένο με αερανάρτηση (με δυνατότητα 762 mm διαδρομής) και μπορεί να μεταδίδει κίνηση σε δύο ή τέσσερους τροχούς, με δυνατότητα κλειδώματος διαφορικών. Τα εντυπωσιακά ελαστικά φορούν σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών και διαθέτει έξιπίστονες δαγκάνες του συστήματος φρένων Brembo (με διάμετρο 400 mm) συνδυαζόμενες με κεραμικούς δίσκους. Επιπλέον, διαθέτει τετραδιεύθυνση.

scarbo c

Στο εσωτερικό κυριαρχούν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και το σύστημα πολυμέσων με οθόνη 12,8 ιντσών. Τα υλικά της καμπίνας περιλαμβάνουν αλουμίνιο και alcantara. Υπάρχουν μόνο δύο θέσεις για επιβάτες, αλλά ο χώρος αποσκευών θεωρείται εξαιρετικά ευρύχωρος.

Η Scarbo Vintage θα δημιουργήσει το Land Rover ως custom made προϊόν κατόπιν παραγγελίας, με κόστος που αγγίζει τα 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Μετά τα SV F1 και SV RSR, αυτό είναι το τρίτο μοντέλο που κατασκευάζει η εταιρεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ