Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο Ioniq 6 N με 650 ίππους φέρνει νέα εξελίξεις στο Nurburgring

Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο Ioniq 6 N με 650 ίππους φέρνει νέα εξελίξεις στο Nurburgring

Μετά την πρώτη εμφάνιση του Ioniq 5 N, η Hyundai ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο δυναμικό αυτοκίνητο Ioniq 6 N, το οποίο αναμένεται να ανταγωνιστεί τα ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-AMG.

Η γνωστή γερμανική πίστα του Nurburgring άνοιξε ξανά με την άφιξη της άνοιξης, και ήδη παρατηρούνται πρωτότυπα του Ioniq 6 N να δοκιμάζονται εκεί. Η Hyundai έχει τη βάση του ευρωπαϊκού της παραρτήματος κοντά στο Alzenau της Γερμανίας, κάτι που διευκολύνει τη διαδικασία εξέλιξης του αυτοκινήτου.

Hyundai Ioniq 6 03

Το Ioniq 6 έχει ήδη κυκλοφορήσει, και οι πρώτες ενδείξεις του πρωτότυπου Ioniq 6 N με τις δυναμικές και σπορ λεπτομέρειες έχουν προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το πρωτότυπο εμφανίστηκε αιφνιδίως στην περιοχή της Βόννης, παρουσιάζοντας κάποια κρυφά σημεία.

Φωτογραφίες από τις δοκιμές αποκάλυψαν τους τεράστιους 20 ιντσών τροχούς και τις κόκκινες δαγκάνες φρένων στο εσωτερικό τους, μαζί με την ενισχυμένη πίσω πτέρυγα του αυτοκινήτου, ξεχωρίζοντάς το από το απλό Ioniq 6.

Hyundai Ioniq 6 01

Στη Νότια Κορέα δοκιμάζεται ένα δεύτερο πρωτότυπο του Ioniq 6 N, ενώ στη Γερμανία και στο Nurburgring γίνεται η ρύθμιση των μηχανικών συστημάτων και των ηλεκτρονικών ελέγχου της πρόσφυσης, χρησιμοποιώντας την εμπειρία από το Ioniq 5 N.

Το Hyundai Ioniq 6 N αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026, προσφέροντας μια ισχυρή ηλεκτρική οδηγία με 650 ίππους που αντλούνται από μπαταρία με τουλάχιστον 500 χιλιόμετρα αυτονομίας σε φυσιολογικές συνθήκες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ