Ρεκόρ πωλήσεων για τη Lancia Ypsilon το πρώτο τρίμηνo του 2024

Ρεκόρ πωλήσεων για τη Lancia Ypsilon το πρώτο τρίμηνo του 2024

Η Lancia Ypsilon ξεπέρασε τα όρια στις πωλήσεις στην ιταλική αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2024, με αύξηση 16% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, παραδίδοντας συνολικά 12.923 μονάδες.

Αυτό το αυτοκίνητο κατατάσσεται ως το δεύτερο στην κατηγορία του και το τρίτο με τις περισσότερες πωλήσεις γενικά. Ο CEO Luca Napolitano εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την ανταπόκριση των αγοραστών, τονίζοντας το στυλ, την κομψότητα και τη συνδεσιμότητα του μοντέλου.

lancia y b

Η Lancia Ypsilon ξεχωρίζει ως το πρώτο υβριδικό μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην κατηγορία, τόσο τον Μάρτιο με 4.210 μονάδες όσο και συνολικά στο τρίμηνο με 11.296 μονάδες. Η επιτυχία του είναι εντυπωσιακή, ενώ αναμένεται η κυκλοφορία της στην Ιταλία σε λίγους μήνες.

lancia y c

Στο εγγύς μέλλον, η Lancia θα παρουσιάσει τη νέα Lancia Ypsilon, που παρουσιάστηκε επισήμως στις 14 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο, ενώ έχει σχεδιάσει δεκαετές στρατηγικό σχέδιο. Τονίζεται ότι μέσα στα 117 χρόνια ιστορίας της, η Lancia έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο μυθικά αυτοκίνητα όλων των εποχών, όπως η Flaminia, η Aurelia B24 Spider, η Delta, η Stratos, η 037, η Fulvia, η Beta HPE και πολλά άλλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ