Πόσα οχήματα θα διέρχονται από τον FlyOver της Θεσσαλονίκης ανά ώρα;

Πόσα οχήματα θα διέρχονται από τον FlyOver της Θεσσαλονίκης ανά ώρα;

Η νέα περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης, γνωστή και ως FlyOver, είναι ένα έργο που αναμένεται να φέρει πολλά οφέλη για την πόλη. Σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, από τη νέα αυτή οδό θα μπορούν να διέρχονται 10.000 οχήματα ανά ώρα, διπλάσιος αριθμός σε σχέση με τα σημερινά 5.000 οχήματα. Συγχρόνως, αναμένεται να βελτιωθεί το επίπεδο οδικής ασφάλειας και να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Το έργο αυτό αποτελεί ένα χρήσιμο και αναγκαίο βήμα για την Θεσσαλονίκη, με τον υπουργό να αποκαλύπτει επιπλέον παρεμβάσεις που θα γίνουν για τη μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου. Ο στόχος είναι να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, προβλέπονται παρεμβάσεις σε διάφορους τομείς, όπως αύξηση του στόλου των λεωφορείων, ενίσχυση του ΟΑΣΘ με προσλήψεις οδηγών και προμήθεια νέων οχημάτων, καθώς και μέτρα για την αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής κατάστασης. Όλες αυτές οι ενέργειες έχουν ως στόχο τη βελτίωση της μετακίνησης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ