Πωλείται μια μοναδική Mercedes 190E

Πωλείται μια μοναδική Mercedes 190E

Μπορεί κάποιοι να θυμούνται τη σύγχρονη έκδοση της Mercedes 190E που προσφέρθηκε πέρσι, κατασκευασμένη από έναν από τους ιδρυτές της AMG.

Τώρα, το εντυπωσιακό αυτοκίνητο που εντυπωσίασε από την πρώτη ματιά, είναι διαθέσιμο προς πώληση μέσω δημοπρασίας στις 27 Ιουλίου από την RM Sotheby’s Tegernsee Auction, σε συνεργασία με το Concours of Elegance Germany.

Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία απόκτησης ενός τέτοιου μοντέλου, δεδομένου ότι οι 100 μονάδες που θα δημιουργηθούν (με τις πρώτες παραδόσεις μέχρι το 2025) είναι ήδη κρατημένες από πελάτες που έχουν υποβάλει αίτηση. Η τιμή της αυτής της ιδιαίτερης Mercedes είναι 714.000 ευρώ.

HWA Mercedes 190E b

Η HWA EVO με αριθμό πλαισίου 000 είναι τo πρώτο από τα οχήματα που θα κατασκευαστούν χειροποίητα και θα χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο για τα υπόλοιπα. Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να είναι άψογα. Ο μελλοντικός ιδιοκτήτης θα λάβει τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την διαδικασία.

Κινητήρια δύναμη της μοντέρνας 190Ε (σχεδιασμένη από τον Khyzyl Saleem) είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος 3λιτρος V6 (πιθανώς από την AMG C43) με 444 ίππους, τοποθετημένος πίσω από τον μπροστινό άξονα για ιδανική κατανομή 50-50. Η δύναμη μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων με έξι σχέσεις. Επιπλέον, υπάρχει το πακέτο Affalterbach που αυξάνει την ισχύ στους 493 ίππους.

HWA Mercedes 190E

Η τιμή της restomod Mercedes 190E με κατασκευή από ανθρακονήματα (βάρους 1.388 κιλών) πιθανότατα θα κυμαίνεται κοντά στο 1 εκατομμύριο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ