Ποια έξοδος της Αττικής Οδού θα είναι κλειστή το βράδυ;

Ποια έξοδος της Αττικής Οδού θα είναι κλειστή το βράδυ;

Οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα όρια ταχύτητας λόγω των εργασιών συντήρησης.

Η είσοδος της Αττικής Οδού από το Μαρκόπουλο προς το Αεροδρόμιο και την Ελευσίνα θα είναι κλειστή από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 17/02/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 18/02/2024, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος.

attiki odos100 29

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να ακολουθήσουν τις παρακάτω διαδρομές:

-Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς το Αεροδρόμιο από το Μαρκόπουλο μπορούν να πάνε προς την «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου και να στρίψουν δεξιά στη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου για να κινηθούν προς το Αεροδρόμιο.

-Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς την Ελευσίνα από το Μαρκόπουλο μπορούν να πάνε προς την «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου και να στρίψουν δεξιά στη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου για να κινηθούν προς το Αεροδρόμιο και στη συνέχεια να ακολουθήσουν την επόμενη έξοδο του κόμβου 20 για να πάνε προς την Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα όπου έχουν εργασίες συντήρησης προς την ασφάλεια όλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ