Ποιες εκξοδοι της Αττικής Οδού θα είναι κλειστές για 8 ώρες το βράδυ;

Ποιες εκξοδοι της Αττικής Οδού θα είναι κλειστές για 8 ώρες το βράδυ;

Προειδοποίηση προς τους οδηγούς: Να είναι προσεκτικοί με τη σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.

Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αττική Οδό λόγω εργασιών σημαντικής συντήρησης από τις 10 το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα, από τις 10 το βράδυ της Πέμπτης 18/04/2024 έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής 19/04/2024, θα παραμείνει κλειστός ο συνδετήριος δρόμος από το Αεροδρόμιο προς την Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού (Κόμβος 16) προς την κατεύθυνση της Ελευσίνας.

attiki odos1000 46

Κατά τη διάρκεια του κλεισίματος αυτού, οι οδηγοί που θέλουν να φτάσουν στη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού μπορούν να προχωρήσουν απευθείας προς Ελευσίνα, να βγουν στην επόμενη έξοδο του Κόμβου 15, στη συνέχεια στο φανάρι της Λ. Μαραθώνος να στρίψουν δεξιά και να ακολουθήσουν λίγο καιρό επί της Λ. Μαραθώνος προς την Ραφήνα. Στη συνέχεια, στη διασταύρωση με την οδό Πωγωνίου, θα στρίψουν δεξιά ακολουθώντας τις ταμπέλες προς “Περιφερειακή Υμηττού” όπου θα μπουν στον Κόμβο Υ8 (Παλλήνης) χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν ξανά διόδια.

Επίσης, από τις 10 το βράδυ της Πέμπτης 18/04/2024 έως της 6 το πρωί της Παρασκευής 19/04/2024, θα είναι κλειστή η έξοδος προς την Λ. Κηφισίας (Κόμβος 11) προς την κατεύθυνση του Μαρκόπουλου.

attiki odos100 38

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω απαγόρευσης, οι οδηγοί που κινούνται προς το Μαρκόπουλο θα μπορούν να εξέλθουν από την Αττική Οδό στον Κόμβο της Λ. Κύμης (Κόμβος 10) ή στον Κόμβο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12).

Η διοίκηση της Αττικής Οδού ευχαριστεί όλους για την κατανόηση και, πάνω απ’ όλα, θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια, καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στη σήμανση και να σέβονται τα όρια ταχύτητας στις περιοχές όπου πραγματοποιούνται έργα σημαντικής συντήρησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ