Μια Lamborghini Veneno Roadster σπάει το ρεκόρ στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες

Μια Lamborghini Veneno Roadster σπάει το ρεκόρ στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες

Θα δίνατε πολλά χρήματα για να αποκτήσετε μια ιδιαίτερη Lamborghini Veneno Roadster; Αυτό το μοναδικό μοντέλο βρέθηκε στον ιστότοπο δημοπρασιών αυτοκινήτων SBX Cars, που συνδυάζει τη δύναμη της Supercar Blondie.

Κάποιος αγοραστής προχώρησε στην αγορά με το αστρονομικό ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ σε ηλεκτρονικές δημοπρασίες για το ιταλικό supercar.

Η Veneno Roadster του 2015 αποτελεί μια σπάνια δημιουργία της Lamborghini, μία από τις μόλις εννέα που κατασκευάστηκαν, με το εντυπωσιακό σχεδιασμό της να την κάνει να ξεχωρίζει. Το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 1778 χιλιόμετρα, ενώ το εξωτερικό του χαρακτηρίζεται από το μαύρο χρώμα και τις ζάντες από ανθρακονήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο αυτοκίνητο είχε δημοπρατηθεί το 2020 χωρίς επιτυχία, με την τιμή του να αυξάνεται κατά 20% σε σχέση με την αρχική εκκίνηση.

Λίγο πιο πριν, μια άλλη εντυπωσιακή Ιταλίδα, μια Ferrari LaFerrari Aperta του 2017, πουλήθηκε έναντι 5.36 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια άλλη εντυπωσιακή δημοπρασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ