Η τουρκική εταιρεία TOGG συνεχίζει την ανάπτυξή της με το τρίτο μοντέλο

Η τουρκική εταιρεία TOGG συνεχίζει την ανάπτυξή της με το τρίτο μοντέλο

Ο CEO της TOGG, Gurcan Karakas, ανακοίνωσε την εμπορική κυκλοφορία του νέου ηλεκτρικού fastback T10X και την προσεχή παρουσίαση ενός τρίτου μοντέλου στην κατηγορία B-SUV.

Στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης στο TOGG Technology Campus στην Προύσα, ο επικεφαλής της εταιρείας αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια και τις επερχόμενες ενέργειες της εταιρείας στην Ευρώπη.

Αρχικά, η τετρακίνητη έκδοση T10X με τα δύο ηλεκτροκινητήρες βρίσκεται στα σκαριά και αναμένεται να είναι διαθέσιμη με περιορισμένη παραγωγή το καλοκαίρι, όπως ανέφερε ο CEO.

Παράλληλα, σε περίπου ένα χρόνο αναμένεται η εμφάνιση του T10F fastback στην αγορά, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στην έκθεση Consumer Electronics τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο, ο CEO ανέφερε ότι το μελλοντικό μοντέλο T8X, ένα οικονομικό SUV, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση περίπου σε 12 μήνες, προσθέτοντας ότι το 2025 θα είναι μια πολύ δραστήρια χρονιά για την τουρκική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων.

Η στρατηγική αυτή δεν είναι κάτι καινούριο για την TOGG, καθώς ακολούθησε τον ίδιο χρονοδιάγραμμα και με το T10F, παρουσιάζοντάς το φέτος και ενάμιση χρόνο αργότερα θα ξεκινήσει η εμπορική του κυκλοφορία. Το ίδιο σχέδιο ισχύει και για το επερχόμενο B-SUV, T8X.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ